AUB van Bergen biedt betrokken uitzendkrachten en kostenbesparing.

Vaste en betrokken uitzendkrachten

Wij werken op basis van wederzijds respect. En dat merk je aan onze uitzendkrachten. Ze zijn vaak al langer bij ons in dienst en voelen zich betrokken en onderdeel van ons team. Daardoor kunnen wij onze opdrachtgevers vaak bedienen met gemotiveerde en ervaren krachten, die tussentijds worden getraind en opgeleid. Dat draagt bij aan de efficiëntie van productieprocessen.

Kostenbeheersing

Omdat wij graag meedenken met onze opdrachtgevers en onze gedegen kennis van productieprocessen delen, leveren wij een wezenlijke bijdrage aan de werkprocessen. Daardoor kunnen onze uitzendkrachten efficiënt worden ingezet. Dit zorgt voor een aantrekkelijke kostenbesparing.

Ontzorging

Wij verlangen van al onze opdrachtgevers dat zij een prettige en veilige werkomgeving bieden aan onze gewaarde medewerkers. Wij zorgen voor de rest: voldoende medewerkers op locatie, verloning, trainingen, opleidingen, vervoer en eventueel gecertificeerde huisvesting. Wij nemen de zorgen voor onze medewerkers uiterst serieus.

Nieuwsbrief

Omdat de uitzendbranche en de daarbij behorende wet- en regelgevingen continu in ontwikkeling zijn, brengen wij onze opdrachtgevers op de hoogte van relevante ontwikkelingen middels een Nieuwsbrief.

Aanvraag

Wilt u kosten besparen en bent u geïnteresseerd in onze gemotiveerde medewerkers? Neem dan contact op met Bas van Bergen +31 (0) 174 – 38 33 00 voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Geen enkel project is hetzelfde. Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding op maat voor uw bedrijf.