Kom bij ons werken.
Bij ons voel jij je thuis.

Wij werken samen met onze uitzendkrachten op basis van wederzijds respect. Wij bieden een uitstekend salaris, goede huisvesting en zorgen voor betrokken opdrachtgevers waarvoor het prettig werken is. 

Kom je bij ons werken, liefst voor een langere periode, dan zorgen wij voor jou. Jij bent voor ons belangrijk, want je bent ons visitekaartje.

Werkzaamheden

Wij zijn vooral actief in de glastuinbouw, agf-sector, bollensector en de Industriële sector. Voor een groot deel verzorgen wij productiewerkzaamheden in moderne kassen, maar ook het in- en ompakken van bollen en agf-producten is één van onze specialiteiten. Daarnaast krijgen wij steeds meer opdrachten uit de industriële sector, voor diverse werkzaamheden. Kortom, je kunt zelf kiezen.

Werkgevers

AUB van Bergen hecht veel waarde aan menselijkheid en betrokkenheid. Dat verwachten wij niet alleen van onze uitzendkrachten, maar ook van onze opdrachtgevers.

Klik hier voor een overzicht van bedrijven waarvoor wij o.a. werkzaam zijn

Jouw beloning

Wij bieden een prettige werksfeer, waarin je wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je werk- en
verblijfscondities optimaal zijn. Eerlijke beloning, betrokken opdrachtgevers, prettige en veilige werklocaties, betaalbare en nette woonruimte (SNF-gecertificeerd), vervoer, opleidingen, trainingen en indien nodig, een luisterend oor. Wij zijn er voor je.

Onze verwachting van jou

Wij werken op basis van wederzijds respect en verwachten dat ook van jou. Wij willen samenwerken met gedreven uitzendkrachten, die plezier hebben in hun werk. Mensen met een positieve instelling, die trots zijn op wat zij doen. Dat zijn wij ook.

Liefst zien wij dat je met ons een langdurige overeenkomst aangaat, zodat je kunt groeien binnen onze organisatie. Op welke wijze, dat bepaal jijzelf. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Klik hier voor alle vacatures

Vacatures

Wij hebben op dit moment verschillende vacatures, die wij graag ingevuld zien door enthousiaste en gemotiveerde mensen.  Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare vacatures.

Aanmelden

Wil jij werken op basis van wederzijds respect? Wil jij een goed salaris en fijne arbeids- en verblijfsomstandigheden? Schrijf je dan nu in  ervaar hoe het is om voor AUB Van Bergen te werken. Nadat jij ons je aanmeldingsformulier hebt toegestuurd, nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op.

Wij zien uit naar een prettige samenwerking.