Zoek je werk? Bij ons voel jij je thuis!

Wij werken samen met onze uitzendkrachten op basis van wederzijds respect. Wij bieden een uitstekend salaris, goede huisvesting en zorgen voor betrokken opdrachtgevers waarvoor het prettig werken is.

Kom je bij ons werken, liefst voor een langere periode, dan zorgen wij voor jou!

Werkzaamheden

Wij zijn vooral actief in de glastuinbouw, agf-sector, bollensector en de Industriële sector. Voor een groot deel verzorgen wij productiewerkzaamheden in moderne kassen, maar ook het in- en ompakken van bollen en agf-producten is één van onze specialiteiten. Daarnaast krijgen wij steeds meer opdrachten uit de industriële sector, voor diverse werkzaamheden. Kortom, je kunt zelf kiezen.

Werkgevers

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk Westlandse, betrokken bedrijven in de glastuinbouw, AGF-sector, bollensector en de industriële sector.

Wat doen wij voor jou?

Wij bieden een prettige werksfeer, waarin je wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je werk- en
verblijfscondities optimaal zijn. Eerlijke beloning, betrokken opdrachtgevers, prettige en veilige werklocaties, betaalbare en nette woonruimte (SNF-gecertificeerd), vervoer, opleidingen, trainingen en indien nodig, een luisterend oor. Wij zijn er voor je.

Wat vragen we van jou?

Wij werken op basis van wederzijds respect en verwachten dat ook van jou. Wij willen samenwerken met gedreven uitzendkrachten, die plezier hebben in hun werk. Mensen met een positieve instelling, die trots zijn op wat zij doen. Dat zijn wij ook.

Liefst zien wij dat je met ons een langdurige overeenkomst aangaat, zodat je kunt groeien binnen onze organisatie. Op welke wijze, dat bepaal jijzelf. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Vacatures

Wij hebben op dit moment verschillende vacatures, die wij graag ingevuld zien door enthousiaste en gemotiveerde mensen.  Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare vacatures.

Aanmelden

Zoek je werk? Wil jij een goed salaris en fijne arbeids- en verblijfsomstandigheden? Schrijf je dan nu in via het registratieformulier hier onder en ervaar hoe het is om voor AUB Van Bergen te werken. Na inschrijving nemen we zo snel mogelijk contact met je op om samen op zoek te gaan naar een baan die bij jou past.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!