Kosten besparen en betrokken uitzendkrachten.
Dat is wat wij bieden.

Vaste en betrokken uitzendkrachten

Wij werken op basis van wederzijds respect. En dat merk je aan onze uitzendkrachten. Ze zijn vaak al langer bij ons in dienst en voelen zich betrokken en onderdeel van ons team. Daardoor kunnen wij onze opdrachtgevers vaak bedienen met gemotiveerde en ervaren krachten, die tussentijds worden getraind en opgeleid. Dat draagt bij aan de efficiëntie van productieprocessen.

Kostenbeheersing

Omdat wij onze intensieve kennis van productieprocessen delen met onze opdrachtgever, leveren wij een wezenlijke bijdrage aan de efficiënte van alle werkprocessen. Daardoor kunnen onze uitzendkrachten effectiever ingezet worden, resulterend in een aantrekkelijke kostenbesparing.

Ontzorging

Wij verlangen van al onze opdrachtgevers dat zij een prettige en veilige werkomgeving bieden aan onze gewaarde medewerkers. Wij zorgen voor de rest: voldoende medewerkers op locatie, verloning, trainingen, opleidingen, vervoer en eventueel gecertificeerde huisvesting. Wij nemen de zorgen voor onze medewerkers uiterst serieus.

Kennissessies

De uitzendbranche is enorm in ontwikkeling. Speciaal voor onze opdrachtgevers organiseren wij kennissessies, die ervoor zorgen dat zij op de hoogte blijven van alle relevante wet- en regelgevingen en andere relevante ontwikkelingen. Op basis van deze informatie kunnen betere beslissingen genomen worden.

Aanvraag

Wilt u kosten besparen en bent u geïnteresseerd in onze gemotiveerde medewerkers? Neem dan contact op met Bas van Bergen +31 (0) 174 – 38 33 00 voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Geen enkel project is hetzelfde. Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding op maat, speciaal voor u.