Organisatie

AUB van Bergen is een gerenommeerd uitzendbureau met opdrachtgevers in de glastuinbouw, agf-sector, bollensector en de industriële sector. Wij hebben veel kennis van productieprocessen en delen die met onze opdrachtgevers, waardoor zij kosten besparen.

Respect

Wij werken vooral met Oost-Europese krachten, die wij respecteren en koesteren. Zij vormen de spil van het bedrijf en zijn ons visitekaartje. Hun inzet en enthousiasme dragen bij aan het succes van onze organisatie.

Kennis

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen zo nodig ons
beleid daarop aan. Niet alleen relevante wet- en regelgeving, maar ook ontwikkelingen op het gebied van arbeidsprocessen hebben onze interesse, omdat wij met deze kennis kunnen bijdragen aan de efficiëntie bij onze opdrachtgevers. Wij delen onze kennis.

Ervaring

Wij zitten al meer dan 30 jaar in het vak. Sommige kennis kan je niet leren maar moet je opdoen in de praktijk. Daar zijn wij heel alert op. De markt verandert continue en wij zitten er bovenop. Doordat wij continue doorontwikkelen, blijven wij een serieuze partner voor onze vaste klanten. Sommige zelfs al vanaf het eerste uur en daar zijn wij trots op.

Samenwerking

Wij hebben veel kennis en ervaring in huis, die wij graag delen met onze opdrachtgevers. Deze bundeling van kennis leidt veelal tot een efficiënte samenwerking, die voor beide partijen aantrekkelijk is. De opdrachtgever bespaart kosten, wij profiteren van een efficiënte bedrijfsvoering.