Organisatie

AUB van Bergen is een gerenommeerd uitzendbureau met opdrachtgevers in de glastuinbouw, AGF-sector, bollensector en de industriële sector.

Respect

Wij werken vooral met Oost-Europese krachten, die wij respecteren en koesteren. Zij vormen de spil van het bedrijf en zijn ons visitekaartje. Hun inzet en enthousiasme dragen bij aan het succes van onze organisatie.

Kennis

AUB van Bergen houdt alle ontwikkelingen op het gebied van arbeidsprocessen en de daarbij relevante wet- en regelgeving, nauwlettend in de gaten en past zo nodig haar beleid er op aan. We houden onze opdrachtgevers hiervan uiteraard op de hoogte en delen onze kennis.

Ervaring

Uitzenden is al meer dan 30 jaar ons vak. Doordat wij ons specialisme blijven ontwikkelen, blijven wij een serieuze partner voor onze opdrachtgevers. Sommige al vanaf het eerste uur en daar zijn we trots op!

Samenwerking

AUB van Bergen is een betrouwbare partner op het gebied van personeelslevering. Onze werkmethoden en dienstverlening worden zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Het delen van kennis en ervaring met onze klanten leidt tot een efficiënte samenwerking.